هشدار سرویس اطلاعات آمریکا: داعش در حال برنامه ریزی برای شروع درگیری مسلحانه در سوریه است تسهیل ویزا و عفو زندانیان؛ دیدار سفیر طالبان با مقام اماراتی فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود

شلیک ده‌ها موشک به شمال فلسطین اشغالی | آتش در کریات شمونا

منابع خبری از شلیک ده‌ها موشک از جنوب لبنان به سمت اراضی اشغالی و تداوم آتش سوزی در کریات شمونا خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 03
کد خبر: ۲۴۳۸۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع خبری اعلام کردند که حداقل ۳۰ موشک از جنوب لبنان به سمت مناطقی در جولان اشغالی شلیک شده است.

در همین حال، ارتش اشغالگر از انفجار دو پهپاد انتحاری در الجلیل علیا و رهگیری دو پهپاد دیگر در این منطقه خبر داد.

همزمان منابع صهیونیست از ادامه آتش‌سوزی‌ها در کریات شمونا و برخی مناطق شمالی فلسطین اشغالی در نتیجه حملات حزب الله خبر دادند.

شبکه ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نزدیک به ۱۰ هزار دونم از اراضی جولان به سبب حملات موشکی حزب الله در آتش سوخته است.

همزمان رسانه‌های رژیم صهیونیستی اذعان کردند که موشک برکانی که حزب الله به پایگاه گیپور شلیک کرده است موج انفجاری ایجاد کرده است که به مرکز تجاری یک کیلومتری پایگاه آسیب زده است.

همزمان رسانه‌های رژیم صهیونیستی از شنیده شدن صدای آژیر خطر در شتولا و نطوعا در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

مقاومت اسلامی لبنان نیز اعلام کرد که در ساعت پنج و نیم عصر امروز به وقت محلی مرکز تجمع نظامیان صهیونیست را در شتولا با توپخانه هدف قرار داده است.

از سوی دیگر حزب الله لبنان در بیانیه‌ای از شهادت یکی دیگر از رزمندگانش در راه قدس به نام حسین احمد ناصرالدین متولد ۱۹۸۰ خبر داد. / الجزیره

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار